Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kapitola 4

30. 8. 2010

„Zato ty máš pěkný kimono." Prohlédla si svou bělovlasou přítelkyni, která na sobě měla černé kimono s bílými květy na rukávech a na záda si dala dva vějíře.
 
„Jop! Mimochodem neviděla jsi Naomi?"
„Ne," zavrtěla hlavou, když v tom se kousek od nich ozval nějaký zvuk. Vydaly se tedy za ním a tam spatřily Naomi, jak trénuje házení kunaiů.

„Naomi!" Zavolala Kitou a v tu chvíli už uhýbala hozenému kunaii.
„Bezva! Dávej příště pozor, já tu nejsem ta nesmrtelná," zavrčela podrážděně.
„Promiň," řekla nervózně Naomi a rychle přiběhla ke svým čekajícím společnicím.
„Co to oblečení?"
„I já mám pár es v rukávu, ale musela jsem ho zvětšit, už mi bylo prakticky malý," zašklebila se blondýnka a s očekáváním v očích se otočila na hnědovlásku.

„Takže," spustila Kitou, „včera jsem vyšla na menší výzvědy a poslouchala stráže u brány vesnice. Prý se chystá útok na Konohu-vážně nevím kým-a Kazekage jim tam poslal nějaké posily. Proto si musíme pospíšit nebo můžeme přijít pozdě."
„Kdy má ten útok být?"
„Za dva dny."
„Promiň, ale tak rychlá vážně nejsem. Víš, jak dlouho už jsem nebojovala?"
„Sedm-osm let?"
„Máš recht, takže si to laskavě uvědom."
„Neboj se, se vším se počítá," usmála se hnědovláska-momentálně černovláska.
„Už jsem nad tím přemýšlela, ale několikrát bych na nás mohla použít techniku přemístění. Ušetří nám to několik hodin běhu, takže do vesnice to nejspíš stihneme jen tak tak."
„Proč nás nepřemístíš rovnou tam?"
„Je to moc daleko. Nejspíš bych tak náhlým výdejem chakry zkolabovala. Sama bych se tam nejspíš dostala tak na třikrát, ale ještě s vámi to bude pomalejší. Vždycky nás přenesu a potom nějakou dobu poběžíme. To by neměl být problém ani pro tebe Naomi," usmála se povzbudivě Kitou.
„To ne," přikývla blondýnka.

„Ještě tak dvakrát a budeme před branami vesnice," řekla zadýchaně Kitou a čekala až se jí chakra opět doplní.
Sice jí měla spoustu, ale velký výdej jí vžycky příliš vyčerpal."
„Kitou jsi v pohodě? Můžeme na chvíli zastavit a odpočinout si."
„V pořádku," zakroutila hlavou.
„Jenom pět minut víc ne a bude mi zase hej," usmála se mdle a dál soustředila svou chakru do nohou, aby nespadla z větví stromů po kterých skákaly.

Mezitím v Konoze
„Volala jste nás, Hokage-sama?"
„Ano. Vím, že jste měli právě odcházet na další pátrací misi, ale to teď bude muset počkat. Podle všeho se na nás chystá útok a i kdyby to byl planý poplach, tak musíme být připraveni. Proto nemohu vesnici tak najednou oslabit o jednotku silných ninjů. Připravte se tedy na boj."
„Hai," ozvalo se sborově a skupinka shinobi se vydala k sobě domů připravit vše potřebné.
„Itachi," ozval se za Uchihou Deidarův hlas.
„Hn?"
„Najdeme ji, ale teď to tu musíme ochránit, abychom jí vůbec měli kam přivést."
„Nejde mi to do hlavy. Byla smrtelně zraněná, ale i přesto se nám jako duch rozplynula před očima. Nehledě na to, že ten parchant Madara zdrhnul."
„S tím nic nenaděláš. Pokud jí máme najít, tak jí najdeme. A teď se půjdeme všichni najíst. Sice je vyhlášená pohotovost, ale to jenom znamená, abychom byli vždycky připraveni k boji."

Kitou-Naomi-Abel
„Je to divný," řekla trochu zadýchaně Kitou.
„Co je divný?"
„Nikde necítím přítomnost větší skupinky lidí, krom vesničanů v Konoze."
„Máš pravdu, krom zvířat a nás tu nikdo není." Přikývla Abel.
„To ale neznamená, že se tu nemůžou kdykoliv objevit. Proto navrhuju, abychom se šly někam najíst s prázdným žaludkem se špatně bojuje."
To už Kitou nevydržela a musela se začít smát až se na ní její kamarádky nechápavě dívaly.
„Je poznat, že jsi nějakou dobu byla s Deidarou. Pokaždé, když na něco čekal nebo se nudil, chtěl se někam jít najíst."
Obě jí úsměv opětovaly a pomalým krokem se vydaly do vesnice.
Tam je však zadrželo několik ANBU hlídek.
„Promiňte, ale do vesnice je vstup momentálně zakázán."
„A důvod?"
„Do toho vám nic není."
Na Naomi už byl vidět jasný vztek a Abel, ač se jí to příliš často nestávalo, taky neměla daleko od toho, aby nevypěnila. Kitou byla kvůli jejich rychlému přesunu unavená, jakkoliv se to snažila skrýt. Byla jenom nepatrný kousek od toho, aby po tom chlápkovi z ANBU vystartovala a během chvíle ukončila jeho život.
„Abel, Naomi, uklidněte se," řekla Kitou překvapivě klidným hlasem a zaměřila svou pozornost na hlídku.
„Nechceme působit potíže, ale máme za sebou tři dny dlouhé cesty s Písečné vesnice a chceme si odpočinout. Podle toho zmatku bych řekla, že vaše vesnice očekává útok a je nanejvýš nebezpečné někoho nechávat za ochrannými zdmi vesnice ač to není její obyvatel. Proto vás prosím, pusťte nás dovnitř," při poslední větě nahodila výraz opuštěného štěněte což všechny donutilo se nad nimi slitovat a pustit je do vesnice.
Blbci," pomyslely si všechny tři, když se vzdalovali od brány. Ani jeden si nevšiml jak s nimi Kitou pomocí lehkého genjutsu manipuluje.
„A to si říkaj ANBU," řekla potichu a nevěřícně zakroutila hlavou.
Vešli do restaurace, která byla relativně blízko brány, takže měly perfektní výhled, kdyby se něco radikálního dělo a přitom to bylo dostatečně daleko, aby nebyly příliš na očích měnícím se hlídkám.
Zapadly do nejbližší volné kóje a čekali, až k nim někdo přijde a obslouží je.
Slyšeli servírku jak zašla do vedlejší kóje, ale Kitou se vůbec nechtělo čekat a díky čtení myšlenek věděla, co si její kamarádky chtějí objednat se postavila a rukama se opřela o stěnu dělící jejich box a ten vedleší.
„Sumimasen," řekla a ignorovala podrážděné pohledy, k jejímu překvapení, bývalých členů Akatskuki.
„Trochu pospícháme a pánům jistě nebude vadit, když si objednáme jako první," usmála se na ně.
Hidan už se na ní chtěl vztekle rozeřvat co si to dovoluje, ale Kisame ho zadržel a jenom zakroutil hlavou, aby nedělal zbytečný rozruch.
„Co to tedy bude?"
„ Jednou bakudan
(vařené vajíčko zabalené v surimi), Omusubi (rýžové koule) a extra porci Dango."
„Všechno?"
„Ano, děkujeme," s tím si sedla a měla co dělat, aby nevyprskla smíchy, když viděla výraz Itachiho, Deidary a Hidana, když objednala jejich oblíbená jídla.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

piš

,31. 12. 2013 1:46

prosím. nedávno jsi psala že začneš zase psát, tak tě strašně moc prosím, dopiš tuhle povídku, jsem napnutá jak kšandy, každej z dílů znám už skoro nazpamnět tak PROSÍM!!!!!

^^

Nini,12. 6. 2012 12:18

Naprosto boží... Ze začátku sem si myslela, že to bude jako skoro u všech FF ... 1. série super, ta 2. už nic moc ... Ale tobě se to vážně povedlo ♥_♥ ... Moc se těším na další díly :)

dááááálší prosííím

Kik,9. 4. 2012 18:20

no tak jsem si přečetla 1 sérii a když jsem si všimla, že je pokračování, byla jsem nadšená, protože i když většinou tyhle povídky nečtu, tahle mě fakt unesla, myslím, že si psala, že 2 sérii vymažeš, ale tím by si mě opravdu naštvala, protože se ti hodně povedlo :)
hm a na Konohu se určitě hrne Oro s Madarou co? stejnak se spojili....

Sugoi

Gogatsu-Ai,4. 12. 2011 20:58

Bude další díl?

SKVĚLÉÉÉÉÉ!!!!!!

zaza,10. 9. 2011 15:20

moho se zeptat ? Bude tu další dílek téhle úžasné povídky na kterou sem náhodou narazila a úplně mě uchvátila XD

Prekrásne

Sekko,22. 8. 2011 14:03

Musím ti pogratulovať píšeš to veľmi pekne a napínavo. Páčilo sa mi ako si skončila prvú sériu, hlavne tým že si dala na výber zlý koniec, šťastný koniec. Hoci som si prečítal obe nikdy by ma nenapadlo že druhá séria bude pokračovať po tom zlom konci.
Ale aj tak sa táto druhá séria veľmi pekne začala. Mám taký dojem že v ďalšej kapitolke sa všetci stretnú a budú sa na všetko vypytovať ale taktiež sa mi zdá že na to nejak nebudú mať nejak čas keďže bola vyhlásená pohotovosť. Jedine čo by ma zaujímalo by bolo kto na nich zaútočí či to je Madara (čo pochybujem keď bol oslabený a asi by si netrúfol na bývalých členov svojej organizácie skôr to typujem na Oroksichta poprípade na nejakého nového nepriateľa)
Preto sa už neviem dočkať na pokračovanie tejto fascinujúcej poviedky.

díly

nikdo,15. 8. 2011 14:58

proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosím sedneš zase k počítači a budeš psát nové díly? >:(

Přání

,6. 8. 2011 19:24

Prosím :), když už se to zase přestěhovalo mohly by být nové díly :)

,

,.,.,,21. 5. 2011 16:24

je to boží povídka mohla by jsi napsat další dílek prosím

pls

jituí,11. 4. 2011 16:47

prosím další dílek